Huollamme maatalouskoneet Lahdessa

Kysy lisää tai pyydä tarjous!
Huollamme maatalouskoneet Lahdessa.

Me Pro-Huolto Lehtonen Oy:llä huollamme ja korjaamme traktorit, hakkurit, puimurit, mönkijät ja muut maatalouskoneet nopeasti ja rautaisella ammattitaidolla. Teemme Lahdessa niin maatalouskoneiden määräaikais- kuin takuuhuollotkin. Meiltä hoituu myös vaihteiston, moottorien ja muiden järjestelmien huollot ja korjaukset, tarkasti valmistajien ohjeita noudattaen.


Säännöllisellä huollolla säästät pidemmän päälle, sillä yllättävät korjaustarpeet ja koneen käyttökatkot vähentyvät. Säännöllinen huolto takaa myös kalustosi käyttöturvallisuuden sekä erinomaisen työn jäljen.

Konehuollosta myös varaosat

Maatalouskoneiden huolto- ja korjaustöiden lisäksi Pro-Huolto Lehtonen Oy tarjoaa tarvitsemasi varaosat kalustoosi Lahdessa!


Hyllystämme löytyy laaja valikoima varaosia kaikkiin tavallisimpiin maatalouskonemerkkeihin, ja tilaamme tarvittaessa harvinaisemmat varaosat ja lisävarusteet. Edustusmerkkejämme ovat muuan muassa Bobcat, Massey Ferguson ja Claas-puimurit. Lisäsi olemme G&M Radiator -jälleenmyyjä Suomessa, ja hoidamme tehtävää toimitusmyyntinä. Meiltä hoituu siis työkoneiden varaosien tilaaminen, myyminen sekä halutessasi myös asentaminen nopeasti ja luotettavasti.


Lue lisää varaosamyynnistämme ja tutustu kaikkiin edustusmerkkeihimme!