Kiinteistöhuoltokoneiden huolto Lahdessa

Kysy lisää tai pyydä tarjous!
Kiinteistönhuoltokoneen huolto Lahdessa!

Kaipaako kiinteistöhuoltokoneesi huoltoa? Tarvitsetko apua aura-autosi kanssa?


Lahden tasokkaana konehuoltona Pro-Huolto Lehtonen Oy tarjoaa myös kiinteistöhuoltokonehuoltoa. Ammattitaitoiset asentajamme huoltavat ja korjaavat kiinteistöhuoltokoneesi merkistä riippumatta. Me Pro-Huolto Lehtonen Oy:llä pidämme huolen, että kalustosi on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa!

 

Hoidamme kaikki kiinteistökoneiden huollot Lahdessa, niin määräaikais- kuin takuuhuollotkin. Huollamme ja korjaamme erilaisia kiinteistöhuoltokoneita, kuten hiekoittimia, aura-autoja, lakaisukoneita, ruohonleikkureita ja kiinteistötraktoreita, vahvalla ammattitaidolla ja kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Meiltä koneiden huolto sujuu ripeästi, huolella, ja aina valmistajien ohjeita noudattaen.


Meillä tehdään myös työkoneiden ennaltaehkäisevää huoltoa, jonka avulla voit säästää pitkän pennin, kun vältyt suuremmilta korjauskustannuksilta ja koneiden käyttökatkoilta pitkällä tähtäimellä. Säännölliset huollot pidentävät myös kiinteistöhuoltokoneesi käyttöikää.

Konehuollosta myös varaosat

Kiinteistöhuoltokoneiden huolto- ja korjaustöiden lisäksi Pro-Huolto Lehtonen Oy tarjoaa varaosat kalustoosi Lahdessa! Hyllystämme löytyy laaja valikoima varaosia kaikkiin tavallisimpiin maatalouskonemerkkeihin, ja tilaamme tarvittaessa harvinaisemmat varaosat ja lisävarusteet. Edustusmerkkejämme ovat muuan muassa Bobcat, Massey Ferguson ja Claas-puimurit. Olemme G&M Radiator -jälleenmyyjä Suomessa, ja hoidamme tehtävää toimitusmyyntinä. Meiltä hoituu siis työkoneiden varaosien tilaaminen, myyminen sekä asentaminen nopeasti ja luotettavasti.


Lue lisää varaosamyynnistämme ja tutustu kaikkiin edustusmerkkeihimme!