Maanrakennuskoneiden huolto Lahdessa

Kysy lisää tai pyydä tarjous!
Teemme maanrakennuskoneiden huoltoa Lahdessa.

Maanrakennuskoneiden huolto ja korjaus 30 vuoden kokemuksella

Maanrakennuskonehuoltomme sisältää muuan muassa maanrakennuskoneiden moottoreiden, vaihteistojen ja hydrauliikkajärjestelmien huollot ja korjaukset. Hoidamme Pro-Huolto Lehtonen Oy:llä myös määräaikais- ja takuuhuollot useimpien merkkien koneisiin. Meiltä sujuu koneiden huolto ripeästi, huolella, ja aina valmistajien ohjeita noudattaen.

Tasaisin väliajoin suoritettu huolto takaa koneesi turvallisuuden ja pidentää käyttöikää. Säännöllisellä huollolla myös säästät pidemmän päälle, kun yllättävät korjaustarpeet ja koneen käyttökatkot vähentyvät.

Konehuollosta myös varaosat

Maanrakennuskoneiden huolto- ja korjaustöiden lisäksi Pro-Huolto Lehtonen Oy tarjoaa varaosat koneisiin Lahdessa. Hyllystämme löytyy laaja valikoima varaosia kaikkiin tavallisimpiin maanrakennuskonemerkkeihin, ja tilaamme tarvittaessa harvinaisemmat varaosat ja lisävarusteet. Edustusmerkkejämme ovat muuan muassa Bobcat, Massey Ferguson ja JCB. Lisäksi olemme G&M Radiator -jälleenmyyjä Suomessa (toimitusmyyntinä). Meiltä hoituu siis työkoneiden varaosien tilaaminen, myyminen sekä asentaminen nopeasti ja luotettavasti.


Lue lisää varaosamyynnistämme ja tutustu kaikkiin edustusmerkkeihimme!